pondělí 10. prosince 2012

Pro Kalika - to jsou tví nepřátelé

Tohle je pro Kalika a nejen pro něj, to je pro všechny, kterým leží hluboko na srdci to, že podnikatelé podnikají a jsou zodpovědní sami za sebe, oproti těm, co volají po stále větších regulacích a žádají o to, aby ti podnikatelé a jinak soběstační lidé se o své požitky za svou práci rozdělili s těmi, kteří nejsou schopní, ale jsou za to všehoschopní - můj vzkaz zní:
Vytiskni si ten obrázek a bojkotuj sám osobně nákup těchto značek - podporuj místní drobné živnostníky, nebo sám buď soběstačný. Doporuč všem svým známým - nebo založ skupinu o velikosti tisíců a statisíců lidí a bojkotujte ty vámi nenáviděné podnikatele - dejte jim co proto, zastřihněte jim křídla, strhněte ty orly z oblohy dolů na zem, na váš dvorek mezi vás - slepice...a to jen proto,že ač máte křídla, bojíte se létat tak, jako orli.
Tvůj strach je v tobě tak zakořeněn, že připouštíš i ten fakt, že i kdyby jsi bojkotoval tyto skupiny podnikatelů,  ti nový by byli stejní, zase by vytvořili monopoly. Protiřečíš si se stejně smýšlejícími - na jednu stranu říkáš, že ten lid na tom dvorku je jiný, než ti orli, ale vzápětí říkáš, že by ti lidé, které teď momentálně považuješ za slušné, skvělé a spravedlivé - by se změnili a to jen díky tomu, že by objevili křídla a začali by létat s orly. Tvůj strach (a samozřejmě i strach tvých stejně smýšlejících přátel) je tak velký, že máš strach podívat se na svá křídla a zkusit s nimi zamávat. Bojíš se, že by ses mohl vznést a tví přátelé by tě začali pomlouvat a naprosto stejně na tebe ukazovat prstem s tím, že ty jsi to zlo - protože si začal létat.....


Žádné komentáře:

Okomentovat